Kwaliteitsvlees dat voldoet aan de smaak van veeleisende klanten

Kwaliteitsvlees kent vele aspecten. Uw klanten willen immers smaak én variatie. Uiteraard wilt u aan de steeds uitgebreidere vraag kunnen voldoen. Tomassen Vlees kiest nadrukkelijk voor klantgerichte kwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op maatwerk dat aan al alle eisen voldoet. U levert aan elke klant precies wat hij of zij zoekt.

Botermals en smaakvol rundvlees

Robuust staat gelijk aan puur en lekker Hollands rundvlees. Dit vlees is botermals en vol van smaak. Robuust kiest voor ambachtelijke kwaliteit. De duurzame wijze waarop is omgegaan met dierenwelzijn, voeding en milieu garandeert het bijzondere karakter en verklaart de uitstekende smaak. Slagers die Hollands rundvlees van het merk Robuust verkopen, weten precies waar hun vlees vandaan komt.

Ontdek Robuust vlees

Varkensvlees met karakter

Ruyghveen-varkenshouders zijn opgegroeid in het agrarische landschap van de Peel. De passie voor het varkenshouden is hun met de paplepel ingegoten. Dat merkt u aan de betrokkenheid die de zij hebben bij hun dieren en bij de omgeving. Ze werken hard, maar hebben aandacht voor het individuele dier. Vlees van dezelfde, goede kwaliteit leveren aan de consument, dat is waar het Ruyghveen-concept voor staat.

Ontdek Ruyghveen-vlees